تاریخ 1397/02/09     تعداد دفعات مشاهده 1297 بار     ساعت 08:20:40     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

دومین همایش کشوری پیشگیری از غرق شدگی به همت مرکز تحقیقات جاده ای دانشگاه علوم پزشکی گیلان و با همکاری معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، در گیلان برگزار می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دومین همایش ملی پیشگیری از غرق شدگی به همت مرکز تحقیقات جاده ای گیلان و با همکاری معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، در گیلان برگزار می شود. این همایش دارای امتیاز بازآموزی بوده و علاقمندان می توانند تا 15 خرداد نسبت به ارایه مقاله با محور؛ اپیدیمولوژی غرق شدگی و اقدامات اورژانسی، ساحل ایمن، استانداردهای استخر شنا، ایمنی کشتی ها و قایق ها، غواصی و مسایل مربوط به آن و مدیریت بحرانی سیل، اقدام نمایند.

آدرس دبیرخانه همایش:
www.gums.ac.ir/congress