تاریخ 1397/02/07     تعداد دفعات مشاهده 944 بار     ساعت 09:12:41     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

در راستای اجتماعی شدن مقوله سلامت و افزایش مشارکت مردم و مسوولان برای ارتقا سلامت در جامعه ، اولین مجمع سلامت در شهرستان رودبار تشکیل شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا): در راستای اجتماعی شدن مقوله سلامت و افزایش مشارکت مردم و مسوولان برای ارتقا سلامت در جامعه، اولین مجمع سلامت در شهرستان رودبار با حضور فرماندار، نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان رودبار و مسوولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان تشکیل شد.

در این مراسم دکتر علی داودی -معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، اهداف و برنامه های اجتماعی شدن سلامت، کانون های سلامت، شیوع بیماریهای غیر واگیر و سالمندی را تشریح کرد.

دکتر جمالی - نماینده شهرستان رودبار و عضو کمسیون بهداشت و درمان مجلس - ضمن تشریح طرح تحول سلامت و خدمات انجام شده توسط وزارت بهداشت و درمان به مقوله اجتماعی سازی سلامت اشاره کرد و گفت باید تلاش کنیم مردم بیمار نشوند و این امر با مشارکت مردم در کانونهای سلامت می تواند تحقق یابد.
در ادامه این جلسه فرماندار این شهرستان هم بر نقش مشارکت سازمانها و شوراها در امر اجتماعی شدن سلامت تاکید کرد./ب