تاریخ 1397/02/04     تعداد دفعات مشاهده 946 بار     ساعت 12:11:39     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

در چهارمین روز از هفته سلامت، جمعی از مسوولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، پیش از ظهر امروز، از بیماران بستری در بیمارستان های 17 شهریور، رازی و آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت عیادت کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ در راستای تحقق شعار روز چهارم هفته سلامت " حمایت از فقرا در دسترسی به خدمات سلامت" و به منظور ارتقای همه جانبه سلامت مردم، جمعی از مسوولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، پیش از ظهر امروز- سه شنبه ضمن عیادت از بیماران بستری در بیمارستان های 17 شهریور، رازی رشت و آسایشگاه معلولین و سالمندان گیلان، تعدادی دستگاه سنجش قند خون به صورت رایگان، به بیماران دیابتیک اهداء کردند. این مهم با همکاری صنف تجهیزات پزشکی و عینک سازان رشت به انجام رسید.

گفتنی است: شعار امسال هفته سلامت " پوشش همگانی سلامت": (برای همه، در همه جا) می باشد که دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای تحقق این شعار سازمان بهداشت جهانی، مقوله اجتماعی کردن سلامت را در دستورکار خود قرار داده است.ع/د