تاریخ 1397/02/02     تعداد دفعات مشاهده 642 بار     ساعت 11:53:15     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

همزمان با دومین روز هفته سلامت و به مناسبت اعیاد شعبانیه و روز جانباز، آیین غبار روبی و گلباران مزار شهدای رشت، صبح امروز -یکشنبه، با حضور ریاست، اساتید، مسولان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ همزمان با دومین روز هفته سلامت و به مناسبت اعیاد شعبانیه و روز جانباز، آیین غبار روبی و گلباران مزار شهدای رشت صبح امروز -یکشنبه، با حضور ریاست، معاونان، مدیران، اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

بی شک، شهدا امنیت و سلامت معنوی را برای کشور و ملت به ارمغان آوردند و اقشار مختلف مردم به ویژه متولیان و مسوولان حوزه های مختلف، مدیون این فداکاری و همت هستند.