تاریخ 1397/01/30     تعداد دفعات مشاهده 1000 بار     ساعت 09:18:47     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

نشست معاون اجتماعی وزارت بهداشت با مدیران و اعضای ستاد اجتماعی سازی سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان، صبح امروز - پنج شنبه در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ صبح امروز – پنجشنبه، نشست هیئت رییسه دانشگاه علوم علوم پزشکی گیلان با حضور سید محمد هادی ایازی – معاون اجتماعی وزارت بهداشت و درمان در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر گزار شد.

دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک – رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ضمن تقدیر از دکتر ایازی بابت حضور در گیلان، گفت: تیم مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر اساس یک برنامه راهبردی مشخص و مدون کارش را آغاز کرده و سعی دارد تا با دوری کردن از آزمون و خطاهای که در گذشته دامنگیر این دانشگاه بود، انرژی و منابع خود را به هدر ندهد.

وی ادامه داد: بر مبنای برنامه استراتژیک دانشگاه، هر سال یک برنامه به عنوان کار اصلی در دستور کار این دانشگاه قرار دارد تا در کنار سایر وظایف ذاتی به آن پرداخته شود.

دکتر یوسف زاده تصریح کرد: سال 97 را به عنوان سال اجتماعی کردن مقوله سلامت در دانشگاه علوم پزشکی گیلان هدف گذاری کرده ایم و در این خصوص نیز گام های خوبی از اواخر سال گذشته تاکنون بر داشته شده است و سعی داریم تا همراهی و مشارکت مردم این ارزش آفرینی را انجام دهیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه تمام سعی و تلاش ما بر این است تا به ارتقای سلامت جامعه برسیم ، خاطرنشان کرد: برای رسیدن به این مهم نیازمند همراهی ذی نفعان ما هستیم تا با مشارکت و همرای ان ها به یک هم افزایی دست پیدا کنیم.

وی ادامه داد: با نگاه جدید به مقوله سلامت، تمام احاد مردم جزء ذی نفعان ما خواهند بود و هر روز دامنه آن گسترش خواهد یافت.

دکتر یوسف زاده اشاره ای هم به ساختار و شکل گیری معاونت اجتماعی در گیلان کرد وگفت: با حمایت های معاونت اجتماعی وزارت ساختار این معاونت در دانشگاه علوم پزشکی گیلان شکل گرفت و افراد توانمند ی در آنجا در حال فعالیت هستند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گزارشی از اقدامات ارزنده دانشگاه علوم پزشکی در خصوص اجتماعی کردن مقوله سلامت ارایه داد و افزود: در این خصوص با 14 فرماندار از 16 فرماندار استان گیلان شخصا دیدار داشته ام تا ضرورت اجتماعی کردن مقوله سلامت را به این عزیزان یادآور شوم. وی ادامه داد: علاوه بر فرمانداران با ائمه جمعه و جماعات، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و سایر مسوولان استانی نیز دیدار های داشته ایم تا در خصوص مشارکت همه دستگاه ها در خصوص اجرای موفق این مهم استمداد طلبیم.

دکترسید محمد هادی ایازی – معاون اجتماعی وزارت بهداشت نیز ضمن قدر دانی از زحمات دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص اجتماعی کردن مقوله سلامت گفت: همانگونه در آیات و روایات از سلامت در کنار امنیت به عنوان دو نعمت مجهول یاد شده است، توجه به همه ابعاد سلامتی از ضروریات است.

دکتر ایازی با بیان اینکه کاری که داریم در خصوص اجتماعی کردن سلامت انجام می دهیم یک کاری جدید نیست، تصریح کرد: قبلا هم این کارها به صورت شکست و بست انجام می شد، اما ما با هدف گذاری روی مقوله اجتماعی سلامت آن را ساختارمند کردیم تا با مشارکت مردم به این مقوله بپردازیم.

معاون اجتماعی وزارت بهداشت، خاطر نشان کرد: تمام هدف گذاری ها باید بر این مهم استوار باشد تا با فرهنگ سازی سعی کنیم مردم کمتر بیمار شوند تا هزینه های اقتصادی، اجتماعی کمتری بر دوش کشور و ملت تحمیل شود.

در ادامه دکتر علی داودی – معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز گزارشی جامع از عملکرد این معاونت ارایه داد.ع/د