تاریخ 1396/12/22     تعداد دفعات مشاهده 1768 بار     ساعت 13:24:31     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

در راستای استقرار طرح سلامت نوروزی در گیلان و به منظور ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی - درمانی به مسافرینی که در ایام عید وارد استان گیلان می شوند، ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ظهر امروز ضمن بازدید از مراکز درمانی شهرستان رودبار، از نزدیک نحوه خدمت رسانی در این مراکز را مورد بررسی قرار داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)؛ در راستای استقرار طرح سلامت نوروزی در گیلان و به منظور ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی - درمانی به مسافرینی که در ایام عید وارد استان گیلان می شوند، ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه معاونان درمان، اجتماعی و بهداشت دانشگاه، ظهر امروز ضمن بازدید از مراکز درمانی شهرستان رودبار، از نزدیک نحوه خدمت رسانی در این مراکز را مورد بررسی قرار دادند.

در این بازدید طی نشستی با ریاست شبکه بهداشت و درمان رودبار و روسای مراکز درمانی رستم آباد، رودبار و لوشان، بر کاهش زمان ارایه خدمات، افزایش رضایتمندی بیماران و کارکنان، تمرکز گرایی در ارایه خدمات اداری - مالی و بهبود ارایه خدمات درمانی و ارتقای تجهیزات و امکانات پزشکی با استفاده از طرفیت ها و پتانسیل های مردمی شهرستان، تاکید شد. همچنین در نشستی با فرماندار شهرستان رودبار مقرر شد؛ در اولین فرصت ممکن مجمع سلامت شهرستان با کمک دانشگاه علوم پزشکی گیلان به منظور ارتقای همه جانبه سلامت، در رودبار راه اندازی شود. در این زمینه راه اندازی واحد CT اسکن با استفاده از کمک خیرین سلامت نیز در دستور کار قرار گرفت.