تاریخ 1395/11/18     تعداد دفعات مشاهده 1359 بار     ساعت 07:12:40     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

سی و ششمین جلسه شورای راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، 7 صبح امروز (دوشنبه)، با حضور ریاست، معاونین و مسوولین سنجه ها و پروژه های استراتژیک در دفتر ریاست دانشگاه، برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا)؛ سی و ششمین جلسه شورای راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، 7 صبح امروز (دوشنبه)، با حضور هیات رئیسه دانشگاه و مسوولین سنجه ها و پروژه های استراتژیک در برنامه راهبردی، در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد و طی آن با اشاره به اهمیت استقرار طرح تروما سیستم در مدیریت بحران و مشکلات ناشی از آن بر انجام برنامه ریزی و انجام اقدامات به موقع تاکید شد. ارایه گزارش کار مسوولین سنجه ها و پروژه ها از برنامه های راهبردی تدوین شده در حوزه خود و بررسی گام های محقق شده در راستای تحقق این برنامه ها، از مهمترین محورهای مورد توجه در این جلسه بود.

بررسی سنجه های وجه ظرفیت سازمانی؛ صرفه جویی در هزینه های دانشگاه (اقلام مصرفی، دارو، حامل های انرژی، راه اندازی کترینگ مرکزی در مراکز درمانی)، توجه به افزایش اثربحشی و ارتقای برنامه های آموزشی و تطابق شغل با شاغل، مهمترین محور های گفت و گو در این جلسه را به خود اختصاص داد. گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سال 95 در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و نامگذاری سال با عنوان  "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل"  صرفه جویی در هزینه ها و افزایش درآمد را در سرلوحه فعالیت های اجرایی خود قرار داده است.