در مراسم ستادی بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی دانشگاه علوم پزشکی گیلان که امروز ( شنبه) در بیمارستان الزهرا (س) رشت برگزار شد، از کتاب "دم مسیحایی"- نوشته محمدرضا بینش برهمند، رونمایی شد.

به گزارش پایگاه خبری دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا)؛ کتاب "دم مسیحایی" به نویسندگی محمدرضا بینش برهمند- کارمند دانشگاه علوم پزشکی و رییس جامعه نویسندگان گیلان، صبح امروز (شنبه) در مراسم ستادی جشن پیروزی انقلاب اسلامی با حضور فاطمه حاجی غفوری، مسوولین، اساتید، کارکنان و دانشجویان رونمایی شد. کتاب دم مسیحایی حاوی خاطرات دوران انقلاب و دفاع مقدس فاطمه حاجی غفوری می باشد.

گفتنی است: فاطمه حاجی غفوری، مادر دکتر کامران تقوی، دکتر کامبیز تقوی و مهندس سیامک تقوی و از همرزمان شهید چمران است. این کتاب به همت امور ایثارگران، معاونت فرهنگی دانشجویی و روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی گیلان به چاپ رسیده است./ن

تاریخ 1395/11/16     تعداد دفعات مشاهده 772 بار     ساعت 12:45:05     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه
آدرس صندوق الکترونیکی :