تاریخ 1395/11/14     تعداد دفعات مشاهده 1433 بار     ساعت 14:06:19     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه
صبح امروز ( پنج شنبه) دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک - رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه جمعی از مسوولین دانشگاه از نزدیک از مراکز درمانی رشت بازدید کرد و روند ارایه خدمات را در این مراکز طی یک روز برفی مورد بررسی قرار داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ صبح امروز (پنج شنبه) دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک - رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مراکز درمانی رشت بازدید کرد و از نزدیک روند ارایه خدمات را در این مراکز طی یک روز برفی مورد بررسی قرار داد.  در این خصوص، ارایه خدمات درمانی در حال انجام بوده و ستاد ویژه مدیریت ناشی از بارش برف در دانشگاه علوم پزشکی گیلان تشکیل شده است.

همچنین، تیم هایی از معاونت درمان و اداره بازرسی نیز به طور مجزا در شیفت های صبح، عصر و شب از مراکز درمانی بازدید کردند تا با شناسایی به موقع مشکلات و موانع احتمالی ناشی از بارش برف، خدمت رسانی به مردم را بهبود دهند. در این راستا معاونت دانشجویی و امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز با حضور در خوابگاه ها وضعیت معیشتی دانشجویان را مورد بررسی قرار داد.