اولین همایش استانی " اقتصاد سلامت " با حضور دکتر سید علی صدرالسادات - معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت و ریاست، مسوولین و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در محل دانشکده پرستاری مامایی و پیراپزشکی شرق گیلان - لنگرود، برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ در این مراسم دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک - رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ضمن تبیین برنامه راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان،  بر پرهیز از آزمون و خطا در سطح مدیران تاکید کرد.

مدیریت درآمد و هزینه و وجود حس مسوولیت در مدیران برای بهبود وضعیت دانشگاه ضروری است
وی با اشاره به مشکلات عدیده مالی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مناسب نبودن فرهنگ سازمانی به عنوان یکی از مهمترین مشکلات دانشگاه یاد کرد و گفت: مدیریت صحیح درآمد و هزینه و وجود حس مسوولیت در مدیران برای بهبود وضعیت دانشگاه و حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم  ضروری است.
دکتر یوسف زاده چابک تاکید کرد: منابع دریافتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با سایر دانشگاه ها تفاوت چندانی ندارد اما آن چه در این میان قابل توجه است تفاوت در میزان تولید درآمد اختصاصی است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر درآمد زایی دانشگاه خواستار مدیریت بهینه دارو، تجهیزات، کسورات و HIS در مراکز تابعه دانشگاه شد و تصریح کرد: مدیران و مسوولین باید بتواند با هزینه کمتر و استفاده از روش های مناسب درآمد ایجاد کنند. دانشگاه نیز با ایجاد فضای مناسب زمینه را برای رشد خلاقیت کارمندان توانمند فراهم خواهد کرد. در این زمینه همت و تعهد تک تک کارکنان دانشگاه به خصوص کارکنان مالی بسیار حایز اهمیت است.

بدون مدیریت صحیح درآمد و هزینه سلامت مردم محقق نمی شود
دکتر سید علی صدرالسادات - معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت نیز با حضور در این همایش با اشاره به دانشگاه علوم پزشکی گیلان به عنوان یک بنگاه بزرگ اقتصادی، گفت: درمان و سلامت مردم اولویت اول وزارت بهداشت است اما تحقق این مهم فقط در یک بنگاه اقتصادی مناسب شکل می گیرد و بدون مدیریت صحیح درآمد و هزینه سلامت مردم محقق نمی شود.

وی افزود: دانشگاه ها باید نگاه مالی و اقتصادی داشته باشند . امروز دیدگاه متفاوتی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان شکل گرفته است که مبتنی بر  تدوین برنامه استراتژیک است. نتایج این دیدگاه را می توان در این همایش به وضوح دید به طوری که تا کنون هیچ دانشگاهی مانند دانشگاه علوم پزشکی گیلان این گونه ریشه ای وارد مقوله اقتصاد سلامت نشده است.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت با ابراز خرسندی از وجود نگاه استراتژیک در دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: امروز این امید در وزارت بهداشت ایجاد شده است که دانشگاه گیلان بتواند وضعیت اقتصادی و مالی خود را ارتقا بخشد و ما شاهد شکل گیری یک دانشگاه بالنده و پیش رو در کشور باشیم.

وی در ادامه چالش ها و راهکارهای مدیریت درآمد را در حوزه سلامت تبیین کرد و خواستار حرکت دانشگاه ها در مسیر درآمد زایی شد.

دانشگاه علوم پزشکی گیلان با همکاری وزارت بهداشت، اولین همایش استانی " اقتصاد سلامت " در سال اقتصاد مقاومتی - اقدام و عمل، با رویکرد تخصصی مدیریت هزینه، افزایش درآمد و ارتقای سلامت را امروز-پنج شنبه 7 بهمن ماه جاری در دانشکده پیراپزشکی لنگرود برگزار کرد.

در این زمینه، نتایج بررسی های و بازدید های مستمر اعضای کمیته اقتصاد سلامت برای متولیان امر در حوزه های درمان، غذا، دارو و تجهیزات، آمار و فناوری اطلاعات و معاونت توسعه و مدیریت منابع در کارگاه هایی که به همین منظور برگزار شد، تبیین گردید تا برنامه اقتصاد سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان، رسما وارد فاز سوم اجرایی ( پاسخگویی) شود.

در حاشیه این همایش نیز معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت از بیمارستان های در حال احداث شهرستان لنگرود و لاهیجان بازدید کرد.

گروه خبري   :   اخبار روابط عمومی دانشگاه
تاریخ    :   1395/11/07