سایت اصلی دانشگاه |  دوشنبه 30 مهر 1397 English
جستجو:  
تاریخ 1397/07/15     تعداد دفعات مشاهده 17 بار     ساعت 09:29:29     گروه خبري اخبار شبکه های بهداشت و درمان شفت

مطلب آموزشی در خصوص روز جهانی تخم مرغ توسط خانم زهرا نصراله زاده کارشناس تغذیه شبکه شفت

17 مهر به عنوان روز جهانی تخم مرغ نامگذاری شده است .

اهمیت تخم مرغ در ارزش تغذیه ای آن بعنوان یک ماده پروتئینی ارزان قیمت و در عین حال در دسترس بوده و پروتئین آن در مقایسه با مواد پروتئینی دیگر مثل گوشت ، مرغ و ماهی از کیفیت و ارزش بیولوژیکی بالایی برخوردار است . چربی تخم مرغ از نوع چربیهای غیر اشباع و مفید بوده و برخلاف باور عموم کلسترول تخم مرغ برای بدن مضر نمی باشد . بهتر است کودکان ، نوجوانان و جوانان که در سن رشد هستند ، زنان باردار و هر انسان سالم روزانه یک عدد تخم مرغ مصرف نمایند . برای افرادی که دارای بیماریهایی مثل دیابت ، چاقی ، فشار خون بالا ، بیماریهای قلبی و بیماری کبدی می باشند مصرف 3 عدد تخم مرغ در هفته کافی است .

واحد تغذیه شبکه بهداشت شفت

نظرات کاربران
نظرشما
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران :
لطفاً کد امنیتی که در عکس نشان داده شده، را وارد کنید کد امنیتی :