سایت اصلی دانشگاه |  سه شنبه 30 مهر 1398 English
تاریخ 1398/06/10     تعداد دفعات مشاهده 20 بار     ساعت 08:00     گروه خبری اخبار شبکه های بهداشت و درمان شفت

این کمیته جهت فعالیت های آموزشی در خصوص پیشگیری از حوادث ترافیکی، امداد و نجات و .. برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت شهرستان شفت :در تاریخ 27 مرداد 98 کمیته سلامت نوجوانان و جوانان و مدارس رأس ساعت 9 صبح با حضور معاون محترم بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شفت - کارشناسان ستادی( سلامت نوجوانان و جوانان و مدارس -بهداشت روان ) و نمایندگان ادارات آموزش و پروش- پلیس راهور– هلال احمر – دانشگاه آزاد اسلامی در اتاق مدیریت این شبکه برگزار شد . در ابتدای جلسه معاون بهداشتی شبکه ضمن عرض سلام و خوش آمد گویی و اهمیت سلامت نوجوانان و جوانان بر سلامت جامعه، هماهنگی واحد ها ی مربوطه و ادارات نامبرده محترم در اجرای برنامه ها را خواستار شدند و نیز گزارشی از نامه های دریافتی از مرکز بهداشت استان و شیوه اجرا ارائه دادند و در ادامه مستوره دلبری کارشناس سلامت نوجوانان و جوانان و مدارس شبکه نسبت به همکاری واحدها و اهمیت موضوع سخنانی را ایراد نموده و هر کدام از اعضای کمیته نظرات ارشادی خود را درخصوص اجرای برنامه ارائه کردند.