سایت اصلی دانشگاه |  چهارشنبه 7 اسفند 1398 English
تاریخ 1398/05/06     تعداد دفعات مشاهده 95 بار     ساعت 08:00     گروه خبری اخبار شبکه های بهداشت و درمان شفت

تیم سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان شفت با ارائه میز خدمت سلامت در نماز جمعه، 115 نفر از نمازگزاران را از خدمات سلامت منتفع نمودند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شفت:به مناسبت پنجم مرداد روز نماز جمعه میز خدمت سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان شفت در مسجد جامع برپا شد . در این مراسم که میز خدمت کلیه ادارات شهرستان دایر بود ، میز خدمت شبکه بهداشت و درمان با ارایه خدماتی چون آموزش احیاء قلبی ریوی ، کنترل فشار خون و آموزش خودمراقبتی در کنترل فشار خون ،توزیع پمفلت بین مراجعین و ویزیت پزشک عمومی با حضوری فعال به ارائه خدمات پرداختند. همکاران تیم سلامت با ارائه 115 مورد خدمت از خدمات ذکر شده به کار خود در این مراسم پایان داد.