سایت اصلی دانشگاه |  پنجشنبه 7 اردیبهشت 1396 English
جستجو:  
معرفی و شرح وظایف

اهم وظایف واحد نظارت بر موادغذایی، بهداشتی و آرایشی

- شامل نظارت بر عملکرد کارخانه های تولید و بسته بندی مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی، ظروف و بسته بندی

 - بازدید فنی و بهداشتی جهت صدور پروانه های تاسیس وبهره برداری، پروانه ساخت

 – بازدید از مراکز عرضه اقلام بهداشتی وآرایشی، ظروف و بسته بندی تحت پوشش شهرستان .

- پیگیری و اعلام نتایج آزمون نمونه های ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی بهداشتی و آرایشی استان

- رسیدگی به شکایات واصله از محصولات غذایی ،آرایشی و بهداشتی

-رسیدگی امور مربوط به کالاهای وارداتی ازطریق نمونه برداری محموله های گمرکی و انجام امور مربوط به ترخیص و گشایش کالا .

- صدور گواهی بهداشت برای محصولات صادراتی - معدوم نمودن کالاهای غیر قابل مصرف و یا تغییرکاربری آنها .

 - پیگیری تخلفات واحدهای تولیدی از طریق سازمان تعزیرات حکومتی (کمیسیون ماده 11 تعزیرات ) .

 -اعلام نظریه کارشناسی در پرونده های ارجاعی از مراجع قضایی و انتظامی -شرکت درکمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان و انجام سایر امور محوله از معاونت غذا و دارو استان نظیر ممیزی کارخانجات و سطح بندی کارخانجات در گرید A  ، B ، C و D می باشد . 

تاریخ آخرین به روزرسانی : 1395/11/11
 
آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   1  دیروز:   1  کل مراجعات:   29