سایت اصلی دانشگاه |  جمعه 6 اسفند 1395 English
جستجو:  
رئوس برنامه های واحد تغذیه
چاپ
 رئوس برنامه ها

اهداف کلی برنامه های واحد  بهداشت تغذیه به شرح زیر می باشد:

1-    تغذیه گروههای آسیب پذیر

2-    پیشگیری از کمبود ریزمغذیها

3-    تغذیه جامعه و بهبود شیوه زندگی

4-    مدیریت تغذیه در بحران و امنیت غذایی

اهداف اختصاصی که در هر یک از این برنامه های کلی دنبال می شود شامل برنامه های زیر می باشد:

1-    تغذیه گروههای آسیب پذیر

 برنامه مشارکتی بهبود وضع تغذیه کودکان

برنامه حمایتی بهبود وضع تغذیه کودکان

مشاوره تغذیه

تامین یک وعده غذای گرم روستامهدها

همکاری در برنامه های کودکان،مادران،سالمندان

2-    پیشگیری از کمبود ریزمغذیها

آموزش پرسنل در زمینه نقش ریز مغذیها در سلامت

برنامه پیشگیری و کنترل اختلالات ناش از کمبود ید و استفاده از نمک تصفیه شده

آموزش تغذیه وآهن یاری هفتگی دانش آموزان دختر متوسطه اول و دوم دبیرستان

آموزش دستور عمل آهن یاری در همه گروههای سنی

همکاری در برنامه مکمل یاری با آهن ،مولتی ویتامین در کودکان

اجرای برنامه مکمل یاری با ویتامین D در دانش آموزان دختر متوسطه اول و دوم دبیرستان

3-    تغذیه جامعه و بهبود شیوه زندگی

پیشگیری از بیماریها ی متابولیک (چاقی،قلبی عروقی،سرطان،دیابت و...)

اصلاح الگوی مصرف روغن

بهبود تغدیه در اماکن عمومی

برنامه شیر مدرسه ایران

فرهنگ سازی و تهیه مطالب آموزشی

4-    مدیریت تغذیه در بحران و امنیت غذایی

آموزش پرسنل در زمینه تغذیه در بحران

آماده کردن فایل اطلاعات جمعیتی و ابزار پایش و تن سنجی کودکان

همکاری با ستاد حوادث غیر مترقبه در زمینه مدیریت تغذیه در بحران

 

تاریخ آخرین به روزرسانی : 1395/11/11
 
آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   1  دیروز:   0  کل مراجعات:   15