یکشنبه 31 شهریور 1398
تاریخ 1398/05/02     تعداد دفعات مشاهده 9 بار     ساعت 09:40:16     گروه خبری اخبار و تازه های واحد علم سنجی

مقاله پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی گیلان در فهرست مقالات پراستناد مجله Urology Journal قرار گرفت.

بر اساس رصد فعالیت های پژوهشی اعضای هیأت علمی توسط واحد علم سنجی کتابخانه مرکزی دانشگاه در پایگاه استنادی web of science، یک مقاله پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی گیلان با عنوان:

"An Update on Supine Versus Prone Percutaneous Nephrolithotomy: A Meta-analysis"

BY: Falahatkar, Siavash; Mokhtari, Gholamreza; Teimoori, Mojtaba

در مجله ISI با عنوان Urology Journal در سال 2018، از بین 145 مقاله بیشترین استناد را دریافت کرد.

مجله Urology Journal از انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است که در ارزیابی مجلات 2018، از ایمپکت فاکتور 88/. به 1/463 ارتقاء پیدا کرده است که از عوامل موثر در این ارتقاء استنادپذیری مقالات با کیفیت است.