تاریخ 1399/02/28     تعداد دفعات مشاهده 257 بار     ساعت 16:03:03     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

در پی کاهش زمان پرداخت مطالبات پرسنلی، گامی بلند در جهت افزایش امید و انگیزه در کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، برداشته شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ دکتر ارسلان سالاری – رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در گفت و گوی اختصاصی، با اشاره به بدهی های دانشگاه، اظهار داشت: در سال های اخیر بدهی ها ی دانشگاه علوم پزشکی گیلان که از سالهای گذشته بر دوش این دانشگاه سنگینی می کرد، موجب ایجاد نارضایتی  در کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان  شده بود.

دکتر سالاری افزود: پس از تصدی مسوولیت ریاست دانشگاه، تلاش جهت پرداخت بدهی های دانشگاه که بالغ بر 600میلیارد  تومان برآورد شده است، آغاز شد و در جلسات مختلف با مقامات کشوری و وزارت بهداشت همواره  مورد تاکید قرار گرفت.

وی بدهی‌های دانشگاه علوم پزشکی گیلان را  بیشتر مربوط به پزشکان، کارکنان و در بخش غیر کارکنانی عنوان کرد و خاطرنشان شد: بخش عمده آن‌ها در حوزه پزشکان و کارکنان است و حجم بالای این بدهی‌ها موجب می‌شد این موضوع، به یک مطالبه عمومی تبدیل شود.

رییس دانشگاه، مطالبات  پزشکان اعم از فول‌تایم، غیر فول‌تایم، رزیدنت‌ها، حق‌التدریسی‌ها و یا پزشکان خانواده را  بالغ‌ بر 129میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: کارکنان ستادی و معاونت‌های دانشگاه، کارکنان بیمارستانی، اضافه‌کار بیمارستان‌ها و سایر کارکنان در بخش‌های مختلف نیز بالغ بر 196 میلیارد و  600 میلیون تومان از دانشگاه طلبکار بودند. علاوه بر این، در بخش غیر کارکنانی دانشگاه که عمده آن‌ها در بخش تغذیه، آزمایشگاه، دارو و تجهیزات و انواع خدمات واگذاری شده بود، سه هزار میلیون ریال بدهکاری برآورد شده است.

وی ادامه داد: پرداخت مطالبات پرسنلی و غیرپرسنلی از نیمه مردادسال 98 با رایزنی های ملی و استانی   با جدیت پیگیری شد و با جذب بالغ بر 200 میلیارد تومان از سازمان برنامه و بودجه کشور، بخشی از مطالبات پرداخت شد. همچنین طی دو مرحله،  20 و 30میلیارد تومان نیز جهت مقابله گیلان با بیماری کووید ۱۹ در راستای خرید تجهیزات و ملزومات بهداشت فردی نیز به گیلان از سوی سازمان برنامه‌وبودجه اختصاص پیدا کرد.

دکتر سالاری با اشاره به شیوع بیماری کرونا در گیلان و تلاش کارکنان  دانشگاه برای مقابله با این بیماری یادآور شد: با توجه به اینکه استان گیلان یکی از استان های درگیر بیماری کرونا بود،   درخواست تخصیص اعتبار ۹۰ میلیارد تومان داده شد و‌ پس از جذب، پنج ماه کارانه و اضافه‌کار کارکنان پرداخت‌شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه مطالبات پرسنلی دانشگاه تا پایان خردادماه سال گذشته، بالغ‌ بر 325میلیاردو 600میلیون تومان بوده، گفت: این مطالبات تا پایان اسفندماه به 168میلیاردو 900میلیون تومان  کاهش‌یافته است.

وی افزود:  از کل مطالبات دانشگاه که بالغ‌بر ۶۰۰ میلیارد تومان بود تا اسفندماه سال گذشته به حدود معادل ۲۶۹ میلیارد و‌۸۰۰ میلیون تومان کاهش‌یافته است.

پی نوشت: کاهش بدهی‌های دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی کمتر از هشت ماه نوید نزولی شدن مطالبات در آینده و‌ افزایش امید و انگیزه در بین کارکنان را تداعی می‌کند و اگر نگاه مسؤولانه متولیان حوزه بهداشت و درمان با همین روند ادامه پیدا کند می‌توان با عبور از یک دانشگاه بدهکار به دانشگاه درآمدزا و خدمات محور حرکت کرد و به الگویی در زمینه مدیریت بهینه و کارا تبدیل شد./د.ن