سایت اصلی دانشگاه |  جمعه 28 دی 1397 English
تاریخ 1397/10/21     تعداد دفعات مشاهده 15 بار     ساعت 10:52:21     گروه خبري اخبار شبکه بهداشت و درمان رودبار

105 نفر از اهالی روستای شهربیجار از ویزیت و خدمات دندانپزشکی رایگان بهره مند شدند.
  به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودبار: دکتر صمدبختیار رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودبار بیان کرد ، 105نفر از اهالی روستای شهربیجار از ویزیت و خدمات دندانپزشکی رایگان نظیر کشیدن دندان بهره مند شدند.
دکتربختیار اظهار کرد: در دندانپزشکی ،پیشگیری اهمیت و ارزش بسیاری داشته و این موضوع باید بطور ویژه مورد توجه قرار گیرد.وی آموزش موثر بهداشت دهان و دندان را بهترین و آسانترین راه برای تامین سلامت دهان و دندان افراد جامعه عنوان کرد.این مسئول افزود:هزینه درمان های دندانپزشکی بسیار بالا بوده و این مسئله سبب می شود که عده زیادی از اقشار کم در آمد و افراد ساکن در روستاها و مناطق محروم ،از خدمات درمانی دندانپزشکی محروم باشند.