سایت اصلی دانشگاه |  جمعه 28 دی 1397 English
تاریخ 1397/09/04     تعداد دفعات مشاهده 29 بار     ساعت 10:22:02     گروه خبري اخبار شبکه بهداشت و درمان رودبار

مدیر شبکه بهداشت و درمان رودبار طی پیامی هفته وحدت را به تمامی مسلمین جهان تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودبار : دکتر صمد بختیار - مدیر شبکه بهداشت و درمان رودبار ، طی پیامی هفته وحدت را به تمامی مسلمین جهان تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

لَقَدْ کَانَ لَکُمْ فِی رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِّمَن کَانَ یَرْجُواللَّهَ وَالْیَوْمَ الْآخِرَ وَذَکَرَ اللَّهَ کَثِیرًا

بانگ ملکوتی «اشهدا ان محمد رسول الله» که امروزه در سراسر گیتی طنین انداز شده است، ترنم آسمانی دعوت حق تعالی برای وحدت و همدلی مسلمانان و آزادیخواهان عالم و راز ماندگاری اقتدار و استقلال مسلمین و تقویت و ترویج وحدت و یکدلی می باشد.

وحدت و برادری یکی از زیباترین واژه هاست که پیامبررحمت حضرت محمد ( ص) به استناد آیات قرآن کریم و با اعتصام به حبل متین الهی و در استمرار رسالت دیگر انبیای عظام، با شعار توحید برای جوامع بشری به ارمغان آورد و مهاجرین و انصار را به میثاق اخوت و عقد برادری فراخواند و بدین سان گلبانگ وحدت برای نخستین بار در فضای مدینه طنین انداز شد و بنای اتحاد و همبستگی اسلامی نهاده شد.
بی‌شک پیامبر رحمت در سیره و سلوک، اخلاق و معنویت را در جامعه اسلامی اعتلا بخشیدند و وحدت و همدلی را بین مسلمین در پرتو چنگ زدن به حبل‌الله، چراغ راه هدایت قرار دادند.
تدبیر امام خمینی کبیر (ره) در نامگذاری هفته وحدت، حرکتی عظیم و دشمن شکن در راستای اتحاد و یگانگی امت اسلامی و خنثی کننده نقشه‌های شوم استعمار و استکبار بود که همیشه درصدد تفرقه و نقاق در بین امت اسلامی بوده و هستند.

اینجانب میلاد نبی مکرم اسلام، پیامبر مهربانیها، حضرت محمد(ص) و سلاله برومندش حضرت امام صادق(ع)، رئیس مذهب جعفری را به محضر حضرت بقیةالله الاعظم ارواحنا فداه، رهبر فرزانه انقلاب، تمامی مسلمین جهان، ملت شریف ایران، به ویژه کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودبار، تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

دکترصمد بختیار
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودبار