سایت اصلی دانشگاه |  جمعه 28 دی 1397 English
تاریخ 1397/06/09     تعداد دفعات مشاهده 46 بار     ساعت 22:48:53     گروه خبري اخبار شبکه بهداشت و درمان رودبار

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رودبار طی پیامی فرا رسیدن ولادت امام موسی کاظم (ع) را به تمامی مسلمانان و شیعیان جهان بویژه پرسنل پرتلاش شبکه بهداشت و درمان رودبار تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودبار:مهندس شهرام طالبی -مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودبار،طی پیامی فرا رسیدن ولادت امام موسی کاظم (ع) را به تمامی مسلمانان و شیعیان جهان بویژه پرسنل پرتلاش شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودبار تبریک گفت .متن پیام به شرح زیر می باشد.

بسم الله الرحمن الرحیم

پیشوای هفتم امام موسی کاظم علیه السلام مظهر کامل فضائل و مکارم اخلاقی بود،ایشان کوهی از بردباری و گذشت که لقب « کاظم » برای آن حضرت حاکی از این نیکو و نشانه شهرت ایشان به فرو خوردن خشم و حلم است ،بسیار اتفاق می افتاد که آن گرامی پاسخ بدی ها وناسزاگویی های افراد نادان را با نیکی و احسان می داد.
امام موسی کاظم علیه السلام دارای آوائی خوش در تلاوت قرآن بود.عشق به قرآن آن آوا را حزین تر وجاذب تر ساخته و با صدای خوش و لحنی زیبا آن را قرائت می کرد.در حین قرائت قرآن در عالمی دیگر بود.چنان قرآن تلاوت می کرد که گویی آن آوا از سراسر وجودش بر می خواست و کل وجود و اعضای آن حضرت سرگرم تلاوت قرآنند ؛آن چنان که شنوندگان از حرکت باز می ماندند و به آوای تلاوت او گوش فرا می دادند.

چه خوش است صوت قرآن ز تو دلربا شنیدن                 به رخت نظاره کردن سخن خدا شنیدن

اینجانب ولادت با سعادت امام موسی کاظم علیه السلام  را به تمامی مسلمانان و شیعیان جهان بویژه پرسنل پرتلاش شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودبارتبریک عرض می نمایم

مهندس شهرام طالبی
مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودبار