سایت اصلی دانشگاه |  دوشنبه 18 آذر 1398 English
جستجو:  
تاریخ 1398/08/01     تعداد دفعات مشاهده 5 بار     ساعت 07:34:35     گروه خبری اخبار و تازه های شبکه بهداشت و درمان رودسر

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به کاهش قند، نمک و چربی در محصولات غذایی و آشامیدنی، درج نشانگر رنگی تغذیه بر روی محصولات غذایی در راستای ارتقای دانش مصرف کنندگان را از مهمترین اهداف اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو عنوان کرد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)؛ دکتر فیروز سرودی-معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با بیان اینکه سالانه همزمان با روز جهانی غذا در سراسر دنیا، ویژه برنامه هایی بر اساس برنامه های سازمان غذا و دارو در استان ها برگزار می شود، اظهار داشت: برنامه های امسال هفته ملی تغذیه با شعار جهانی " رفتار ما آینده ما را می سازد، رژیم غذایی سالم برای دنیای بدون گرسنگی" و شعار ملی  اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت"  برنامه ریزی شده است.

وی در ادامه کاهش قند، نمک و چربی در محصولات غذایی و آشامیدنی، درج نشانگر رنگی تغذیه بر روی محصولات غذایی در راستای ارتقای دانش مصرف کنندگان، ارایه نشان ایمنی و سلامت محصولات غذایی سلامت محور، مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور در حوزه غذا، درج برچسب اصالت کالا و سیستم رهگیری و ردیابی در حوزه غذا، ساماندهی محصولات غذایی ویژه و فراسودمند و اطلاع رسانی و ارتقای آگاهی مصرف کننده در حوزه سلامت غذا را از مهمترین اهداف و برنامه های اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو عنوان کرد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پایان با بیان اینکه هدف اصلی معاونت غذاو دارو دانشگاه کاهش بار بیماری های مزمن غیر واگیر از طریق اصلاح فرمولاسیون مواد غذایی، نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی استان و آموزش و اطلاع رسانی درست به مردم است، تصریح کرد: این مهم نیازمند همکاری تمامی ارگان های ذی ربط، تولیدکنندگان، واردکنندگان و انتخاب آگاهانه محصولات غذایی از سوی مصرف کنندگان می باشد.

 دکتر سرودی در پایان آموزش مدارس، آموزش همگانی، برپایی سفره سلامت و سایر ویژه برنامه های آموزشی و تفریحی در رشت و شهرستان ها توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی از جمله فعالیت های معاونت غذا و دارو  دانشگاه در هفته اختصاص داده شده به مناسبت روز جهانی غذا عنوان کرد.

گفتنی است : 16 اکتبر، مصادف با 24 مهر ماه به عنوان روز جهانی غذا نامگذاری شده است.