سایت دانشگاه علوم پزشکی گیلان |  چهارشنبه 14 خرداد 1399 English
تاریخ 1398/10/25     تعداد دفعات مشاهده 39 بار     ساعت 03:00     گروه خبری مرکز تحقیقات بهداشت باروری

کنفرانس "تازه های تشخیص و درمان اختلال رشد داخل رحمی جنین (FGR)"   در تاریخ 30 مهر 1398،  با هدف توانمندسازی پزشکان عمومی، متخصصین زنان و ماماهای استان گیلان با ارائه امتیاز بازآموزی آموزش مداوم (5/3 امتیاز) در مرکز بهداشت باروری دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار گردید .مراسم بعد از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، با خیر مقدم سرکار خانم دکتر سیده هاجر شارمی (دبیر اجرایی برنامه- ریاست مرکز تحقیقات بهداشت باروری) آغاز گردید. سپس با سخنرانی خانم دکتر فروزان میلانی (دبیر علمی برنامه) در مورد اهداف برنامه و سخنرانی سایر اساتید برنامه ادامه یافت.بخش دوم برنامه، بصورت پنل پرسش و پاسخ توسط خانم دکتر فاطمه حسین زاده (گردانندۀ پانل) با طرح سوالاتی بصورت کیس انجام شد.محل برگزاری: سالن آمفی تئاتر بیمارستان الزهرا (س)دبیرعلمی کارگاه: دکتر فروزان میلانیدبیر اجرایی کارگاه: دکتر سیده هاجر شارمیتعداد شرکت کننده: 70 نفرمجوز آموزش مداوم: 145138- پزشکان عمومی(5/1 امتیاز بازآموزی)، متخصصین زنان و ماماهای(5/3 امتیاز بازآموزی)

با تشکر و سپاس فراوان از زحمات اساتید و سخنرانان گرانقدر برنامه