سایت دانشگاه علوم پزشکی گیلان |  سه شنبه 2 بهمن 1397 English
كارگاههاي مركز

گزارش کارگاه آموزشی لاپاراسکوپی پیشرفته (هیسترکتومی و میومکتومی)

کارگاه آموزشی لاپاراسکوپی پیشرفته (هیسترکتومی و میومکتومی) با ارائه گواهی نامه از معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان در روزهای 4 و 5 مهر با حضور سرکار خانم دکتر مرضیه مهرافزا و جمعی از متخصصین زنان، زایمان و نازایی در مرکز بهداشت باروری برگزار گردید.
مراسم در روز اول بعد از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، با خیر مقدم سرکار خانم دکتر سیده هاجر شارمی (ریاست مرکز تحقیقات بهداشت باروری) آغاز گردید و سپس با سخنرانی جناب آقای مهندس صدیق (کارشناس ارشد مهندسی تجهیزات پزشکی -نماینده شرکت مدیسا رایا درمان) در مورد تجهیزات لاپاراسکوپی ادامه یافت.
در ادامه سرکار خانم دکتر مرضیه مهرافزا (فوق تخصص IVF و لاپاروسکوپی) با ایراد سخنرانی کوتاهی به آموزش لاپاروسکوپی با کار روی مولاژ پرداختند. سپس جراحی های لاپاراسکوپی زنده در اتاق عمل مرکز آموزشی درمانی پژوهشی الزهرا(س) انجام شد.
این کارگاه در روز دوم با سخنرانی سرکار خانم دکتر سیده هاجر شارمی شروع گردید و سپس با جراحی های لاپاراسکوپی زنده در اتاق عمل مرکز آموزشی درمانی پژوهشی الزهرا(س) توسط سرکار خانم دکتر زیبا ظهیری فوق تخصصی نازایی و سرکار خانم دکتر مرضیه مهرافزا ادامه پیدا کرد.

در انتهای برنامه گواهی شرکت در این کارگاه و یک عدد سی دی آموزشی تقدیم شرکت کنندگان گردید.

تاریخ آخرین به روزرسانی : 1396/11/21

دومین کارگاه آموزشی لاپاراسکوپی پیشرفته (هیسترکتومی و میومکتومی) (Advanced Laparoscopy)

با ارائه گواهی نامه از معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان در تاریخ دهم و یازدهم آبان ۱۳۹۶ با حضور سرکار خانم دکتر الهام اکبری و جمعی از متخصصین زنان، زایمان و نازایی در مرکز بهداشت باروری برگزار گردید.
مراسم در روز اول بعد از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، با خیر مقدم سرکار خانم دکتر سیده هاجر شارمی (ریاست مرکز تحقیقات بهداشت باروری) آغاز گردید و سپس با سخنرانی جناب آقای مهندس صدیق (کارشناس ارشد مهندسی تجهیزات پزشکی -نماینده شرکت مدیسا رایا درمان-اشتورز) در مورد تجهیزات لاپاراسکوپی ادامه یافت.
در ادامه سرکار خانم دکتر الهام اکبری (فوق تخصص لاپاروسکوپی) با ایراد سخنرانی کوتاهی به آموزش لاپاروسکوپی با کار روی مولاژ پرداختند. سپس جراحی های لاپاراسکوپی زنده در اتاق عمل مرکز آموزشی درمانی پژوهشی الزهرا(س) انجام شد.
این کارگاه در روز دوم با سخنرانی سرکار خانم دکتر سیده هاجر شارمی شروع گردید و سپس با جراحی های لاپاراسکوپی زنده در اتاق عمل مرکز آموزشی درمانی پژوهشی الزهرا(س) توسط سرکار خانم دکتر الهام اکبری فوق تخصص لاپاروسکوپی ادامه پیدا کرد.

در انتهای برنامه گواهی شرکت در این کارگاه و یک عدد دی وی دی آموزشی تقدیم شرکت کنندگان گردید.

تاریخ آخرین به روزرسانی : 1396/11/23

اولین کارگاه آموزشی سونوگرافی مقدماتی (مامایی و ژنیکولوژی) با ارائه گواهی نامه از معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان در تاریخ 24 و 25 آبان ۱۳۹۶ با حضور سرکار خانم دکتر فروزان میلانی و جمعی از متخصصین زنان، زایمان و نازایی در مرکز تحقیقات بهداشت باروری برگزار گردید.
مراسم در روز اول بعد از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، با خیر مقدم سرکار خانم دکتر سیده هاجر شارمی (ریاست مرکز تحقیقات بهداشت باروری) آغاز گردید در ادامه سرکار خانم دکتر فروزان میلانی (فوق تخصص پریناتالوژی) با ایراد سخنرانی کوتاهی به آموزش سونوگرافی و تفسیر تصاویر سونوگرافی پرداختند و با سخنرانی جناب آقای مهندس رضایی و سرکار خانم مهندس میرزایی (نماینده شرکت مهندسی و پزشکی پایون پرتو- HITACHI، HONDA) در مورد تجهیزات سونوگرافی ادامه یافت.
سپس سونوگرافی 8 بیمار در مرکز تحقیقات بهداشت باروری انجام شد.
این کارگاه در روز دوم با سخنرانی سرکار خانم دکتر فروزان میلانی شروع گردید سپس با سونوگرافی 13 نفر از بیماران در مرکز تحقیقات بهداشت باروری توسط سرکار خانم دکتر فروزان میلانی فوق تخصص لاپاروسکوپی ادامه پیدا کرد.

تاریخ آخرین به روزرسانی : 1396/11/21

آمار مراجعات