سایت اصلی دانشگاه |  جمعه 28 دی 1397 English
تاریخ 1397/10/16     تعداد دفعات مشاهده 22 بار     ساعت 09:33:58     گروه خبري اخبار و تازه های شبکه بهداشت و درمان رضوانشهر

درپانزدهم دی 97کمیته درون بخشی جوانان باحضور معاون بهداشتی وکارشناسان شبکه بهداشت و درمان رضوانشهر برگزارشد.
)ازکارشناسان خواسته شد تا دردعوت گروههای جمعیتی جهت آموزش ،این واحد را مطلع تا هماهنگیهای لازم جهت آموزش مباحث جوانان خصوصا سوانح وحوادث انجام گیرد.

2)درکلاسهای آموزشی حین ازدواج برای مزدوجین ،توزیع پمفلت یا کتابچه صورت گیرد.

3)کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه ای طی مکاتبه  با نیروگاه سیکل ترکیبی پره سر و کارخانه کاغذسازی چوکا،هماهنگیهای لازم حهت برگزاری جلسات آموزشی جوانان خصوصا سوانح وحوادث را انجام دهند.

4) در آموزشگاه اصناف که جدیدا درشهرستان توسط بخش خصوصی تاسیس و راه اندازی شده است باهماهنگی کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه ای ، آموزش سوانح وحوادث ترافیکی برای متصدیان نیز جزء واحدهای آموزشی قرارگیرد.درپایان از حاضرین جلسه بدلیل ارایه نقطه نظرات و حمایتها وراهنماییهای لازم جهت ارتقاء سلامتی جوانان تقدیرو تشکربعمل آمدو جلسه پایان یافت.