سایت اصلی دانشگاه |  جمعه 28 دی 1397 English
تاریخ 1397/10/12     تعداد دفعات مشاهده 31 بار     ساعت 08:30:03     گروه خبري اخبار و تازه های شبکه بهداشت و درمان رضوانشهر

جلسه هماهنگی برنامه پزشک خانواده جهت یکپارچه کردن سامانه سیب و نظام الکترونیک ارجاع و... در شبکه بهداشت و درمان رضوانشهر برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رضوانشهر جلسه همآهنگی برنامه پزشک خانواده طی جلسه ای با مدیرشبکه و معاون بهداشتی و مسئول گسترش شبکه بهداشت رضوانشهر با پزشکان خانواده مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی برگزارشد ،در این جلسه دکتر سید رشید میرفلاح که با پزشکان خانواده سخن می گفت، اهداف برنامه پزشک خانواده را یادآور شد ودر زمینه ثبت موارد لازم در سامانه سیب تاکید کرد، وی در رابطه با ورژن نوزده  برنامه پزشک خانواده در روستا و شهر های زیر بیست هزار نفر جمعیت صحبت نمود و نکات قابل ذکر در این زمینه را برای پزشکان تشریح کرد.
درادامه دکترمهستی رحیمی معاون بهداشتی شبکه در مورد نظام الکترونیک ارجاع و ارتقاء شاخصهای سامانه سیب و ثبت دقیق علتهای مرگ در جمعیت تحت پوشش صحبت کردوبرثبت صحیح موارد علت مرگ تاکید نمود.