سایت اصلی دانشگاه |  سه شنبه 30 آبان 1396 English
جستجو:  
معرفي و شرح وظايف واحد نظارت بر مواد غذايي
چاپ

اهم وظایف واحد نظارت بر مواد غذایی ، بهداشتی


1- نظارت مستمر بر فعالیت ، نحوه تولید و انبارش و رعایت کامل شرایط و ضوابط فنی و بهداشتی کارخانه ها ، کارگاههای تولیدی مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی مشمول قوانین مواد غذایی ، بهداشتی در سطح شهرستان.

2- نظارت مستمر بر مکان های عرضه و فروش کالاهای آرایشی و بهداشتی و عطاریها و توقیف کالاهای غیر مجاز و اعلام به تعزیرات حکومتی .

3- بررسی ، تکمیل و ارسال کلیه مدارک متقاضیان به معاونت غذا و دارو جهت صدور پروانه های تأسیس ، بهره برداری ، ساخت و مسئول فنی واحد های تولیدی مشمول اخذ پروانه های بهداشتی .

4- اجرای بخشنامه ها و دستورالعملهای ارجاعی از معاونت غذا و دارو استان.

5- نمونه برداری بصورت متناوب از محصولات واحد های تولید مواد غذایی ، آرایشی ، بهداشتی و ارسال به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی ، بهداشتی استان به منظور کنترل سلامت و مطابقت با فرمولاسیون قید شده در پروانه ساخت محصول

6- نمونه برداری از محصولات واحد های تولیدی شهرستان به منظور اخذ پروانه ساخت .

7- ابلاغ دستورالعملها به واحد های تولیدی تحت پوشش .

8- نظارت بر فعالیت مسئولین فنی واحد های تولیدی تحت پوشش.

9- تهیه پوستر ، پمفلت .... آموزشی ، و هر گونه اطلاع رسانی همگانی با هماهنگی معاونت غذا و دارو استان.

10- شرکت در کارگاهها و کلاسهای آموزشی ، سمینارها و همایشهایی که از طرف معاونت غذا و دارو برگزار می گردد.

11- اعلام لیست اقلام آرایشی و بهداشتی غیر مجاز از طریق صنف به کلیه مراکز عرضه و جمع آوری اقلام مذکور از سطح عرضه شهرستان

12- کشف و شناسایی واحد های غیر مجاز تولید مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی و معرفی به مراجع قضایی ذیصلاح و پیگیری آن .

13- ضبط و توقیف کالاهای مشکوک به فساد و یا تقلبی – معدوم و یا تغییر کاربری اقلام غیر قابل مصرف انسانی با اجازه رسمی از مراجع قضایی ذیصلاح و هماهنگی با معاونت غذا و دارو استان.

14- پاسخگویی به استعلامهای سازمانهای صنایع و معادن ، جهاد کشاورزی و تعاون استان در رابطه با احداث واحد های تولیدی در شهرستان تحت پوشش

15- اعلام ضوابط و آئین نامه های جاری به کلیه متقاضیان احداث واحد های تولیدی شهرستان جهت اخذ پروانه های بهداشتی .

16-اعلام ضوابط و آیین نامه های جاری در خصوص اخذ پروانه ها ی بهداشتی و کد بهداشتی به کلیه متقاضیان .

17- بررسی ، تکمیل و ارسال کلیه مدارک متقاضیان به معاونت غذا و دارو جهت صدور پروانه های تأسیس ، بهره برداری ، ساخت و مسئول فنی واحد های تولیدی مشمول اخذ پروانه های بهداشتی

18- پیگیری جهت تمدید به موقع کلیه پروانه های بهداشتی .


19- ثبت ، پیگیری و پاسخ گویی به شکایات مردمی از محصولات کارخانجات تولیدی تحت پوشش .

20-ثبت ، پیگیری و انعکاس شکایات مردمی از محصولات کارخانجات تولیدی استان به معاونت غذا و دارو استان.

21-پیگیری تخلفات واحدهای تولیدی از طریق سازمان تعزیرات حکومتی (کمیسیون ماده 11 تعزیرات )

تاریخ آخرین به روزرسانی : 1395/06/09
 
آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   1  دیروز:   1  کل مراجعات:   115