جمعه 4 مهر 1399
تاریخ 1399/06/22     تعداد دفعات مشاهده 45 بار     ساعت 11:36:42     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

وبینار تخصصی آنلاین "پدافند غیرعامل زیستی" 23 شهریورماه جاری در رشت برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ به منظور بررسی وضعیت تهدیدات غیر عامل زیستی در منطقه گیلان و رویکردها و استراتژیهای مواجهه با آنها، وبینار تخصصی آنلاین با موضوع "پدافند غیر عامل زیستی" با همکاری دانشگاه گیلان، استانداری گیلان و سازمان پدافند عیرعامل کشور در روز یکشنبه 23 شهریور از ساعت 8:30 الی 14 در دانشگاه گیلان برگزار می شود.

محورهای اصلی وبینار تخصصی پدافند غیر عامل زیستی شامل: کارآمدی نظام سلامت و نقش آن در پیشگیری و کاهش تهدیدات زیستی (با تأکید بر بیماری کووید 19) و روش های محدود سازی گسترش این ویروس در 6 ماهه دوم سال 99 بعنوان مهمترین تهدید زیستی، مهمترین مخاطرات منجر به تهدید زیستی در کشور/گیلان در حوزه حفاظت محیط زیست، آب آشامیدنی و منابع طبیعی، حفاظت از ذخایر ژنتیکی منابع بومی کشور/گیلان و راههای ارتقاء سیستم های حفاظتی جهت مقابله با تهدیدات زیستی مربوطه و ... می باشد.

لینک دسترسی به وبینار:  Live411.videocake.ir