جمعه 4 مهر 1399
تاریخ 1399/06/19     تعداد دفعات مشاهده 149 بار     ساعت 12:18:55     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

طی حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر نعمت الله آهنگر سرپرست گروه برنامه ریزی و توسعه تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی گیلان شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ طی حکمی از سوی دکتر ارسلان سالاری - رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر نعمت الله آهنگر به عنوان سرپرست گروه برنامه ریزی و توسعه تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی گیلان منصوب  شد.

پیش از این، دکتر محمد هادی بهادری عهده دار این مسوولیت بود و در حال حاضر مدیریت توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه را به عهده دارد.

لازم به ذکر است ؛ دکتر نعمت اله آهنگر، دانشیار داروشناسی (فارماکولوژی) گروه فارماکولوژی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان است.