جمعه 4 مهر 1399
تاریخ 1399/06/17     تعداد دفعات مشاهده 148 بار     ساعت 12:16:10     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

جلسه هم اندیشی اعضای هیأت علمی پژوهشی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با حضور اعضای هیأت علمی مذکور در دفتر معاونت تحقیقات و فناوری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ نشست هم اندیشی اعضای هیأت علمی پژوهشی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با حضور دکتر محمدهادی بهادری- مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه و اعضای هیأت علمی مذکور، صبح روز دوشنبه 17 شهریورماه ۱۳۹۹ در دفتر معاونت تحقیقات برگزار گردید.

این جلسه در مورد مشکلات اعضای هیأت علمی پژوهشی و همچنین ارتقای علمی مراکز تحقیقاتی و ارتقای کلی دانشگاه از نقطه نظر شاخص های پژوهشی بحث و تبادل نظر انجام شد. در ادامه در زمینه شرح وظایف و عملکرد، چگونگی پایش و انتظارات معاونت تحقیقات از اعضای هیأت علمی پژوهشی مواردی مطرح گردید و در پایان مقرر شد کمیته ای در این خصوص تشکیل و پس از جمع بندی نقطه نظرات جهت تصویب به شورای پژوهشی دانشگاه ارایه گردد.