جمعه 4 مهر 1399
تاریخ 1399/06/16     تعداد دفعات مشاهده 32 بار     ساعت 13:02:48     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

دانشگاه علوم پزشکی قزوین رویداد مجازی "فناوری های نوین پیشگیری از شیوع کووید 19 و آنفلوآنزای فصلی در مراکز آموزشی" را در شهریورماه سال جاری برگزار می نماید.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ رویداد مجازی "فناوری های نوین پیشگیری از شیوع کووید 19 و آنفلوآنزای فصلی در مراکز آموزشی توسط دانشگاه علوم پزشکی قزوین در شهریورماه سال جاری برگزار می‌شود.

محورهای این رویداد شامل آموزش دیجیتال، تجهیزات نوین حفاظت فردی، ترکیبات نوین ضدعفونی کننده و گندزدا، تجهیزات نوین گندزدای سطوح، هوا و وسایل است.

لازم به ذکر است مهلت ارسال ایده حداکثر تا تاریخ 25 شهریورماه جاری می باشد. علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایند:

event.qums.ac.ir