جمعه 4 مهر 1399
تاریخ 1399/06/12     تعداد دفعات مشاهده 82 بار     ساعت 19:27:37     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

وبینار آموزشی "اخلاق در انتشار آثار پژوهشی"عصر امروز چهارشنبه 12 شهریورماه با سخنرانی دکتر احسان شمسی گوشکی- دبیر کمیته ملی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی بطور مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، وبینار آموزشی "اخلاق در انتشار آثار پژوهشی"را با سخنرانی دکتر احسان شمسی گوشکی- دبیر کمیته ملی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی و با شرکت جمعی از اعضای هیأت علمی، پژوهشگران و دانشجویان، در ساعت 17 الی 19 روز چهارشنبه 12 شهریورماه سال جاری به صورت مجازی برگزار کرد.

در این کارگاه آنلاین، مباحثی در خصوص: مراحل انجام یک پژوهش استاندارد، انتخاب دقیق و درست همکاران و تیم پژوهشی، روش مرور همتا یا همتراز خوانی، انتخاب مجله معتبر و متناسب، تخلفات پژوهش پس از انجام تحقیق، دستکاری در داده و ارجاعات و ... مطرح شد.

لازم به ذکر است در این کارگاه بیش از 70 نفر به عنوان شرکت کننده حضور داشته و در انتهای کارگاه مذکور دکتر شمسی به سوالات مطرح شده در خصوص موضوعات مربوطه پاسخ دادند.