یکشنبه 11 خرداد 1399
تاریخ 1399/02/31     تعداد دفعات مشاهده 386 بار     ساعت 20:14:08     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

طی حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مهندس عادل کرم زادگان به عنوان سرپرست مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه منصوب شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛  دکتر ارسلان سالاری- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن قدردانی از زحمات حسن عباسپور مدیر پیشین این مرکز،  مهندس عادل کرم زادگان  را به عنوان  سرپرست مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه  منصوب کرد.

وی دارای  کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات و دکترای مدیریت است.

از سال 76 تا کنون بعنوان کارشناس مسئول اطلاع رسانی علوم پزشکی و همچنین بمدت 16 سال مسئولیت فناوری اطلاعات دانشگاه را بعهده داشته است.

در سال 2005 دوره فشرده منابع اطلاعات  و IT را در کشور آلمان گذرانده است.

پیش از این، حسن عباسپور عهده دار  این مسوولیت بود که به افتخار بازنشستگی نایل آمد./ن

آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   11  دیروز:   266  کل مراجعات:   344643