یکشنبه 11 خرداد 1399
تاریخ 1399/02/31     تعداد دفعات مشاهده 70 بار     ساعت 12:01:02     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نظر دارد کارگاه مجازی مالکیت فکری و ثبت اختراعات در حوزه علوم پزشکی را در تاریخ 10 خرداد 99 برگزار نماید.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ به اطلاع اساتید و پژوهشگران دانشگاه می رساند معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نظر دارد کارگاه مجازی مالکیت فکری و ثبت اختراعات در حوزه علوم پزشکی را در تاریخ  10 خرداد 99 برگزار نماید.

گفتنی است جهت شرکت در کارگاه های آنلاین معاونت تحقیقات و فناوری ثبت نام الزامی است و علاقمندان می توانند از طریق لینک ثبت نام زیر اقدام نمایند.

وبینار در آدرس: http://webc.gums.ac.ir/salamat برگزار می گردد. لازم به ذکر است که جهت اخذ گواهی شرکت در کارگاه، لطفا با نام و نام خانوادگی کامل خود وارد سامانه وبینار شوید.

فرم ثبت نام آنلاین در کارگاه

آمار مراجعات