یکشنبه 11 خرداد 1399
تاریخ 1399/02/28     تعداد دفعات مشاهده 74 بار     ساعت 12:13:27     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارگاه "کلیات اخلاق در کووید 19" در تاریخ 6 خرداد ماه سالجاری بطور مجازی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ به اطلاع اساتید و پژوهشگران دانشگاه می رساند معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نظر دارد کارگاه مجازی "کلیات اخلاق در کووید 19" را با سخنرانی دکتر مرتضی رهبر در ساعت ۱۰ صبح روز سه شنبه، 6 خرداد ماه سال جاری به صورت آنلاین برگزار نماید.

اعضای هیأت علمی و محققین دانشگاه بسته به نیاز سیستم کامپیوتری خود بعد از نصب : 1. نرم افزار ConnectAppSetup2019_5_1

2. نرم افزار Adobe.Flash.Player.v30.0.0.154 (متناسب با مرورگر مورد استفاده)

می توانند جهت ثبت نام و شرکت در کارگاه های آنلاین معاونت تحقیقات و فناوری اقدام نمایند.لازم به ذکر است: لینک حضور در کارگاه پس از ثبت نام برای شرکت کنندگان ارسال می گردد.

فرم ثبت نام آنلاین در کارگاه

آمار مراجعات