یکشنبه 11 خرداد 1399
تاریخ 1399/02/28     تعداد دفعات مشاهده 116 بار     ساعت 12:12:56     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

با ابلاغ رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر زلیخا گلی پور سرپرست گروه برنامه ریزی و ارزیابی مراکز و فعالیت های تحقیقاتی، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ طی ابلاغی از سوی دکتر ارسلان سالاری رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر زلیخا گلی پور به عنوان سرپرست گروه برنامه ریزی و ارزیابی مراکز و فعالیت های تحقیقاتی، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان منصوب شد. وی دارای دکتری تخصصی علوم تشریحی می باشد و سرپرستی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه را در کارنامه خود دارد.

لازم به ذکر است: پیش از این دکتر حشمت اله ابراهیمی این مسوولیت را به عهده داشت.

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه از دکتر حشمت اله ابراهیمی که جهت ارتقاء پژوهش و مراکز تحقیقاتی در این حوزه زحمات زیادی کشیدند تشکر و قدردانی می نماید.

آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   12  دیروز:   266  کل مراجعات:   344644