سه شنبه 19 فروردین 1399
تاریخ 1398/12/26     تعداد دفعات مشاهده 189 بار     ساعت 14:44:57     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

در بیست و پنجمین جلسه کمیته اخلاق دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کد اخلاق به 5 عنوان از طرح های تحقیقاتی و پایان نامه های ارایه شده، تعلق گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ در بیست و پنجمین جلسه کمیته اخلاق دانشگاه علوم پزشکی گیلان که به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و با حضور اعضای کمیته اخلاق دانشگاه در محل دفتر معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد، 6 عنوان طرح تحقیقاتی ارسالی از مراکز تحقیقات  و کمیته تحقیقات دانشجویی مطرح شد و در مجموع، کد اخلاق به 5 طرح ارایه شده تعلق گرفت.

گفتنی است: از ابتدای سال جاری تاکنون، 544 مورد کد اخلاق برای طرح ها و پایان نامه ها در 25 جلسه کمیته اخلاق، صادر گردیده است.

قابل ذکر است: دانشگاه در حال حاضر محدودیتی در زمینه حمایت از طرح های تحقیقاتی که به مهار کرونا ویروس کمک می کند، ندارد و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه آماده دریافت، حمایت و تصویب طرح های تحقیقاتی دیگر در زمینه بیماری کرونا ویروس طی جلسات فوق العاده آتی می باشد.

عناوین طرح ها و پایان نامه هایی که کد دریافت کرده اند

آمار مراجعات