سه شنبه 19 فروردین 1399
تاریخ 1398/12/15     تعداد دفعات مشاهده 68 بار     ساعت 15:19:01     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ طی اطلاعیه ای خطر شیوع کرونا ویروس در سراسر استان را بسیار بالا عنوان کرد و از مردم خواست جز در موارد بسیار اضطراری از منزل خارج نشوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وبدا)؛ دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ طی اطلاعیه ای خطر شیوع کرونا ویروس در سراسر استان را بسیار بالا عنوان کرد و از مردم خواست جز در موارد بسیار اضطراری از منزل خارج نشوند.

متن اطلاعیه بشرح زیر است:

بدینوسیله به اطلاع شهروندان گیلانی می رساند با توجه به اینکه در روز های آینده، خطر شیوع کرونا ویروس در سراسر استان بسیار بالا است، جز در موارد بسیار اضطراری از منزل خارج نشوند.

همچنین سامانه تلفنی 4401 آماده پاسخگویی به سوالات مردم در مورد کرونا ویروس می باشد.

رعایت بهداشت فردی مانند شست و شوی مرتب دست ها و ضدعفونی کردن سطوح و وسایل و عدم حضور در تجمعات و رعایت فاصله با افراد مبتلا، می تواند تا حد زیادی از شیوع این بیماری جلوگیری کند.

آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   151  دیروز:   187  کل مراجعات:   335413