پنجشنبه 21 آذر 1398
تاریخ 1398/09/09     تعداد دفعات مشاهده 151 بار     ساعت 11:19:50     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

در هجدهمین جلسه کمیته اخلاق دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کد اخلاق به 9 عنوان از پایان نامه های ارایه شده، تعلق گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ در هجدهمین جلسه کمیته اخلاق دانشگاه علوم پزشکی گیلان که به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و با حضور اعضای کمیته اخلاق دانشگاه در محل دفتر معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد، هشت عنوان پایان نامه مربوط به داخل دانشگاه و دو عنوان پایان نامه مربوط به خارج از دانشگاه مطرح شد و در مجموع، کد اخلاق به 9 عنوان از پایان نامه های ارایه شده تعلق گرفت.

گفتنی است: از ابتدای سال جاری تاکنون، 422 مورد کد اخلاق برای طرح ها و پایان نامه ها در 18 جلسه کمیته اخلاق، صادر گردیده است.

آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   2  دیروز:   249  کل مراجعات:   319872