پنجشنبه 21 آذر 1398
تاریخ 1398/09/03     تعداد دفعات مشاهده 76 بار     ساعت 15:05:44     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

اتاق همکاری های علمی ایران و سوئیس با همکاری موسسه نیماد، اقدام به ارائه فراخوان گرنت مشترک Bridging کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ اتاق همکاری های علمی ایران و سوئیس(مستقر در دانشگاه علوم پزشکی تهران)  با انجام رایزنی با موسسه ملی توسعه تحقیقات پزشکی جمهوری اسلامی ایران (نیماد) و جذب حمایت مالی آن موسسه اقدام به ارائه فراخوان گرنت مشترک Bridging  با همکاری موسسه نیماد و اتاق همکاری های علمی آسیای جنوبی و ایران (مستقر در سوئیس) کرده است.

محققینی که سابقه همکاری مشترک با یک فرد سوئیسی را داشته باشند (مطابق شرایط مندرج) می توانند برای ثبت نام در این گرنت اقدام کنند.

این گرنت در خصوص همه رشته های علمی و زمینه های تحقیقاتی در دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و حمایت از دوره های آموزشی، توسعه کوریکولوم های مشترک در حوزه علوم پزشکی(با شرایط مندرج) فعال است.

مهلت ارسال درخواست 15 ژانویه سال 2020(25 دی 1398می باشد. مبلغ اختصاص داده شده برای این گرنت، حداکثر 25 هزار فرانک سوئیس برای هر پروژه است که حداکثر 12هزارو پانصد فرانک آن از نهاد سوئیسی و معادل حداکثر 1500 میلیون ریال آن از طریق موسسه نیماد تامین اعتبار خواهد شد.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنند.

آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   2  دیروز:   249  کل مراجعات:   319872