پنجشنبه 21 آذر 1398
تاریخ 1398/08/29     تعداد دفعات مشاهده 104 بار     ساعت 09:59:43     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه طی پیامی هفته کتاب و کتابخوانی و روز کتابدار را به کلیه تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛

متن پیام به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

امیرالمومنان علی (ع): هر کس با کتاب آرامش یابد، راحتی و آسایش از او سلب نمی گردد.

بیست و چهارم لغایت سی ام آبان ماه بهانه ای برای تجلیل از ارزش والای کتاب، کتابخوانی و کتابدار می باشد. کتابخوانی علاوه بر فرهنگ سازی در جوامع نقش ارزنده ای در انتقال ارزش ها، علم و دانش را دارا می باشد.

علاوه بر بیان مکرر اهمیت کتاب و کتابخوانی در آموزه های دینی و فرهنگی، در بیانات مقام معظم رهبری نیز کتاب و کتابخوانی، دروازه ای به سوی گستره علم و دانش و بهترین ابزار برای کمال بشری توصیف شده است.

اینجانب ضمن گرامیداشت و تبریک روز کتابدار، هفته کتاب و کتابخوانی ، از زحمات و تلاش های دلسوزانه کتابداران دانشگاه علوم پزشکی گیلان تقدیر و تشکر نموده و برای تمامی این عزیزان آرزوی کسب توفیقات عالی را از محضر خداوند متعال دارم.

دکتر محمدرضا نقی پور

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه