دوشنبه 18 آذر 1398
تاریخ 1398/07/24     تعداد دفعات مشاهده 161 بار     ساعت 08:03:32     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به همراه معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از مجتمع فناوری های پیشرفته پزشکی رشت بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دکتر عباس صدیقی نژاد- معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به اتفاق دکتر شادمان نعمتی- معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه روز سه شنبه 23 مهرماه 98 از مجتمع فناوری های پیشرفته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بازدید کردند.

در این بازدید دکتر صدیقی نژاد ضمن گفتگو و هم اندیشی در خصوص فعالیت‌های انجام شده، در جریان دستاوردها و عملکرد حوزه فناوری سلامت قرار گرفت و در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان، واحدها و هسته های فناور و همچنین عملیات بازسازی آزمایشگاه مرکز رشد (آزمایشگاه بایو تکنولوژی، نانو تکنولوژی، جنرال و اتاق دستگاهی) راهکارهایی ارایه نمود.

دکتر نعمتی نیز با اذعان به همدلی و همراهی مناسب در حوزه فناوری در جهت ارتقاء فعالیت های مرکز رشد دانشگاه افزود: این یک سیاست ملی و مهم نظام است که باید از شرکت های دانش بنیان حمایت شود و با این تدبیر می توان ایده را به تولید محصول رساند و در این راستا درآمدزایی ناشی از طرح های مذکور می تواند نقش بسزایی در درآمد دانشگاه داشته باشد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه همچنین به بسترسازی و حمایت از شرکت های دانش بنیان نوپا در جهت بومی سازی حوزه سلامت و راه اندازی سوله های سراوان جهت تولید و تجاری سازی محصولات دانش بنیان اشاره نمود.

در ادامه دکتر مصطفی گل شکن- رییس مجتمع فناوری های پیشرفته پزشکی توضیحاتی درباره ی عملکرد مجتمع درخصوص لزوم توسعه فضای فیزیکی مرکز رشد و ایجاد مراکز رشد تخصصی در دانشکده ها، تشکیل دبیرخانه مراکز رشد قطب یک کشور، مرجع مالکیت فکری، واحد تحقیق و توسعه، و کانون شکوفایی خلاقیت ارایه کرد و از استقرار 6 شرکت دانش بنیان و 49 واحد فناور، در این مرکز خبر داد.

وی افزود: درسال 97 دانشگاه به رتبه 14 فناوری ارتقاء پیدا کرده است و این در حالی است که در سالهای 95 و 96 به ترتیب در رتبه های 66 و 33 کشوری حضور داشتیم و با تشکیل مرکز رشد تلاش های صورت گرفته به این موفقیت دست یافته‌ایم.

در پایان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از نمایشگاه محصولات فناورانه مرکز رشد، کارگروه ژنتیک، ستاد سلول بنیادی استان، کارگروه علوم اعصاب، شرکت های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد و آزمایشگاه مجتمع فناوری های پیشرفته پزشکی بازدید کرد و در جریان روند بازسازی و تجهیز آزمایشگاه و آخرین دستاوردها و فناوری‌های دانش بنیان حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان قرار گرفت.

گفتنی است: در این بازدید دکتر عباس صدیقی نژاد- معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر شادمان نعمتی- معاون تحقیقات و فناوری، دکتر داود روستایی- مدیر امور بین الملل، دکتر حمیدرضا بادلی- مدیر فناوری سلامت و اعضای هیات علمی و شورای مرکز رشد دانشگاه حضور داشتند.

آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   111  دیروز:   230  کل مراجعات:   319195