دوشنبه 18 آذر 1398
تاریخ 1398/07/23     تعداد دفعات مشاهده 180 بار     ساعت 14:26:42     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

کارشناس علم سنجی مدیریت اطلاع رسانی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نهمین همایش روسای ادارات و کارشناسان علم سنجی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به عنوان کارشناس علم سنجی برگزیده انتخاب و تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛

زلیخا رنجبر- کارشناس علم سنجی مدیریت اطلاع رسانی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نهمین همایش روسای ادارات و کارشناسان علم سنجی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور که در تاریخ 17 و 18 مهرماه جاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار گردید، به عنوان کارشناس علم سنجی برگزیده توسط مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت انتخاب شد.

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه کسب این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و برایشان آرزوی موفقیت و سربلندی روزافزون دارد.

گفتنی است: همایش روسای ادارات و کارشناسان علم سنجی با حضور 60 دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور برگزار گردید و در این مراسم کارشناس علم سنجی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به عنوان کارشناس علم سنجی برگزیده انتخاب شد و با اهدای لوح تقدیر مورد تجلیل قرار گرفت.

پی نوشت: علم سنجی (Scientometrics) دانش اندازه گیری و تحلیل علم است که به سنجش تولیدات علمی پژوهشگران، دانشگاه‌ها و کشورها در قالب متغیرهای کمی می‌پردازد. شاخص های علم سنجی شامل شاخص های ارزیابی کمیت و کیفیت برونداد علمی پژوهشگران است که می‌تواند مبنای ارزشیابی، رتبه بندی و ارتقاء اعضای هیات علمی قرار می‌گیرد. در حال حاضر وب سایت علم سنجی دانشگاه به آدرس: www.gums.ac.ir/sci قابل دسترسی اعضای محترم هیات علمی و پژوهشگران برای رصد فعالیتهای علم سنجی دانشگاه است.

آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   115  دیروز:   230  کل مراجعات:   319199