سه شنبه 2 بهمن 1397
تاریخ 1397/10/22     تعداد دفعات مشاهده 85 بار     ساعت 14:29:24     گروه خبري معاونت تحقبقات و فناوری

در بیستمین جلسه کمیته اخلاق دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کد اخلاق به 21 عنوان از طرح ها و پایان نامه های ارایه شده، تعلق گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ در بیستمین جلسه کمیته اخلاق دانشگاه علوم پزشکی گیلان که به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و با حضور اعضای کمیته اخلاق دانشگاه در محل دفتر معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار گردید، 9 عنوان طرح تحقیقاتی، 10 عنوان پایان نامه مربوط به داخل دانشگاه، سه عنوان پایان نامه مربوط به خارج دانشگاه و یک مورد مطالعه آزاد مطرح شد. در مجموع، کد اخلاق به 21 عنوان از پایان نامه ها و طرح ها و مطالعات ارایه شده تعلق گرفت.

گفتنی است: از ابتدای سال جاری تاکنون، 408 مورد کد اخلاق برای طرح ها و پایان نامه ها در 20 جلسه کمیته اخلاق، صادر گردیده است.

آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   0  دیروز:   0  کل مراجعات:   707