سه شنبه 2 بهمن 1397
تاریخ 1397/10/20     تعداد دفعات مشاهده 94 بار     ساعت 10:27:56     گروه خبري معاونت تحقبقات و فناوری

دومین روز کارگاه "چگونه یک مقاله مرور نظام مند بخوانیم"، ویژه متخصصان و دستیاران بالینی دانشگاه در دانشکده پرستاری و مامایی شهیدبهشتی رشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ کارگاه دو روزه "چگونه یک مقاله مرور نظام مند بخوانیم"، ویژه متخصصان و دستیاران بالینی دانشگاه روز پنجشنبه 20 دی ماه جاری به کار خود پایان داد.

در دومین روز برگزاری کارگاه؛ به مباحثی در زمینه مراحل اجرای یک مطالعه مرور سیستماتیک، سوگرایی ها در مطالعات مرور سیستماتیک، اصول و مبانی متاآنالیز، آزمون های هتروژنیسیتی، ارزیابی نقادانه مطالعات مرور سیستماتیک، معرفی بانک اطلاعاتی کاکرین و روش های جستجو و بازیابی مقالات مرور سیستماتیک پرداخته شد.

آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   12  دیروز:   179  کل مراجعات:   269220