چهارشنبه 3 بهمن 1397

ترجمان دانش و کاربرد نتایج تحقیقات

روند فعلی ارتقا در دانشگاه بر اساس تولید مقاله صرف، بدون در نظر گرفتن کاربردی بودن و پاسخ به نیاز‌های جامعه و مصرف کنندگان خدمات و نیز ارتقا سطح خدمات بهداشتی، درمانی و آموزشی جامعه می‌باشد. این مسیر نیاز به بازنگری جدی و یافتن روش‌های جدید ارزیابی دارد.

در دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در همین راستا و با توجه به برنامه راهبردی دانشگاه (سنجه ترجمان دانش و تقویت پژوهش های کاربردی)، کارگروه کاربست نتایج تحقیقات با مشارکت اعضای کمیته کاربست نتایج تحقیقات و معاونین پژوهشی دانشکده‌ها با هدف تقویت پژوهش های کاربردی، تسهیل اطلاع رسانی از نتایج تحقیقات واجد شرایط و ارتباط با گروه های مخاطب راه اندازی شد.

مقالات مرتبط با ترجمان دانش:         مقاله 1 - مقاله 2مقاله 3 - مقاله 4 - مقاله 5 - مقاله 6 - مقاله 7 - مقاله 8
تاریخ آخرین به روزرسانی : 1397/03/27

آمار مراجعات