شنبه 23 آذر 1398
EN
تاریخ 1398/05/20     تعداد دفعات مشاهده 83 بار     ساعت 22:21:47     گروه خبری بیمارستان رازی

مراسم تکریم و معارفه مدیران امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی رازی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دراین مراسم دکتراسماعیل نورصالحی- معاون درمان دانشگاه ضمن تقدیر از زحمات مدیر سابق پرستاری و تکریم مدیر جدید پرستاری اظهار امیدواری کرد، حوزه مدیریت پرستاری مثمر ثمرتر و با تلاش بیش از پیش در جهت ارتقای جایگاه پرستاری گام های مثبتی بردارد.

در ادامه دکتر معصومه ادیب و طاهره زاهد صفت (مدیران سابق و جدید پرستاری) ضمن تقدیر از ریاست، مسوولین و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان مطالبی را پیرامون فعالیت ها و برنامه های خود بیان کردند.

اهدا لوح سپاس و حکم انتصاب به مدیران سابق و جدید امور پرستاری دانشگاه پایان بخش مراسم امروز بود./ن

گفتنی است: طاهره زاهد صفت- مدیر جدید پرستاری درپیامی، ضمن تشکر از اساتید و کارکنان دانشگاه در خصوص ارسال پیام تبریک، از  پرسنل دانشگاه درخواست کرد از ارسال هدایا، گل و نصب بنر خودداری نمایند./ح