چهارشنبه 26 دی 1397
EN
تاریخ 1397/10/22     تعداد دفعات مشاهده 70 بار     ساعت 17:18:26     گروه خبري بیمارستان رازی

طرح ملی غربالگری بالای ۳۰ سال همزمان با سراسر کشور در مرکز آموزشی درمانی رازی رشت آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی آموزشی پژوهشی درمانی رازی؛ دکتر اسماعیل نورصالحی - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان و هیات همراه امروز ، شنبه طی بازدیدی سرزده با اهدا گل از تلاش پرستاران مرکز آموزشی درمانی رازی تجلیل کرد در ادامه روند اجرای طرح ملی غربلگری بالای سی سال را در این بیمارستان مورد بررسی قرار داد.
ِلازم به ذکر است؛ طرح ملی غربالگری بالای ۳۰ سال به همت مدیریت امور پرستاری دانشگاه، از امروز تا ۲۶ دی ماه سال حاری در گیلان اجرا می شود.
با اجرای این طرح غربالگری، فشار خون و اندازه گیری تناسب اندام برای همه افراد بالای ۳۰ سال به صورت رایگان امکان پذیر است./ح