شنبه 29 دی 1397
EN
تاریخ 1397/10/21     تعداد دفعات مشاهده 81 بار     ساعت 20:18:05     گروه خبري بیمارستان رازی

رییس بیمارستان رازی طی پیامی روز پرستار را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی روابط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی رازی؛ متن پیام تبریک دکتر سیامک ریماز به این شرح است:

پنجم جمادی الاول سالروز ولادت با سعادت بزرگ بانوی  قهرمان عقیله بنی هاشم، حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار است.

پرستاری هنری است بی نظیر و بی همتا. پرستاری تنها مراقبت از علائم حیاتی بیمار نیست، بلکه دمیدن روح زندگی است. پرستاران نقش مهمی در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه دارند و یکی از حلقه های مهم و موثر در زنجیره سلامت هستند.

سالروز ولادت این بانوی بزرگ موقعیت مناسبی است برای قدردانی از زحمات شبانه روزی جامعه پرستاری است.

اینجانب ضمن تبریک روز پرستار به سخت کوشان این عرصه، سلامتی و توفیق روز افزون را برای تمامی زحمت کشان این عرصه از درگاه خداوند منان مسالت دارم./ح

دکتر سیامک ریماز
 رییس مرکز آموزشی درمانی رازی