چهارشنبه 26 دی 1397
EN
تاریخ 1397/10/20     تعداد دفعات مشاهده 61 بار     ساعت 17:08:49     گروه خبري بیمارستان رازی

گردهمایی بزرگ سفیران اهدای عضو شمال کشور صبح امروز با حضور رییس واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و جمعی از سفیران در سالن جلسات مرکز آموزشی ، پژوهشی درمانی رازی رشت برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی ، پژوهشی درمانی رازی رشت گردهمایی سفیران اهدای عضو با حضور رییس واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و جمعی از سفیران اهدای عضو در محل سالن جلسات شماره هشت مرکز آموزشی ، پژوهشی درمانی رازی رشت برگزارشد.

دکترسیامک ریماز در خصوص اهداف برگزاری گردهمایی سفیران اهدای عضو اظهار داشت:افزایش تعداد سفیران اهدای عضو ، استفاده از ظرفیت های آنان در راستای ترویج فرهنگ اهدای عضو از اهداف برگزاری این گردهمایی است./ح