تاریخ 1398/07/16     تعداد دفعات مشاهده 464 بار     ساعت 23:18:10     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

ملاقات مردمی رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان سه شنبه هر هفته برگزار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)، صبح امروز- سه شنبه، برنامه ملاقات مردمی دکتر ارسلان سالاری- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در راستای پیگیری مسایل و مشکلات حوزه سلامت مراجعه کنندگان، در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این دیدار، مراجعه کنندگان درخواست ها و مسایل خود را با رییس دانشگاه در میان گذاشته و پاسخ های خود را از وی دریافت کردند.

در این راستا متقاضیان ملاقات حضوری با رییس دانشگاه علوم پزشکی می توانند برای تعیین وقت قبلی با شماره های 33346489-33324169  تماس حاصل نمایند.

درگاه ارتباطی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز، آماده دریافت درخواست های مردمی و پرسنلی می باشد./ ای